Pēc izglītības Edgars nav mediķis, un arī pats masāžu nepiedāvā. Darba pieredzi savulaik ieguvis pārdošanas jomā, ilgu laiku strādājis Uzņēmumu reģistrā kā pārvaldes vecākais referents. Vēlāk ļāvies izaicinājumam uzsākt savu biznesu un startējis sabiedriskās ēdināšanas jomā. Tagad Edgars atzīst: "Bez iepriekšējas pieredzes ēdināšanas biznesā darboties ir ļoti grūti. Atklāti sakot, "apdedzinājos" un pārtraucu darboties šajā nišā. Lai attīstītos, bija jāveido savs kafejnīcu tīkls, bet tam bija vajadzīgas lielas investīcijas, kuru man nebija."
Meklējot jomu, kurā darboties, un pētot tirgu, Edgars secināja, ka noderīgs būtu pakalpojums, kas piedāvā izbraukuma masāžas uz darbavietām. "Pusgadu pētīju tirgu, izstrādāju gan biznesa, gan mārketinga plānus, meklēju personālu, tikos ar masāžas speciālistiem. Līdztekus meklēju telpas, lai masāžu varētu piedāvāt arī uz vietas. Turklāt, lai sniegtu šāda veida pakalpojumus, bija jāiegūst veselības iestādes statuss, ko var saņemt, ja tiek reģistrēts likumdošanas normām atbilstošs un visiem pieejams veselības centrs," stāsta Edgars.