Foto: Publicitātes foto
Sadarbojoties zīmolam Lindex un slavenajam dizainerim Metjū Viljamsonam, šoruden Lindex kolekcijā iekļauta īpaša rozā rokassprādze, no kuras pārdošanas gūtie ienākumi pilnībā tiks ziedoti cīņai pret krūts vēzi. Rokassprādze piemērota jebkura vecuma sievietei, portālu "Delfi" informē zīmola pārstāvji.

Lindex jau ilgstoši sniedz atbalstu Onkoloģisko pacientu atbalsta biedrībai "Dzīvības koks", ziedojot naudu cīņai pret krūts vēzi un veicinot sabiedrības informētību. Šogad visi Lindex ziedotie līdzekļi tiks izmantoti īpaša centra izveidei, kas būs paredzēts onkoloģisko pacientu psihosociālajai rehabilitācijai Latvijā. Rehabilitācija gadā būtu nepieciešama vismaz 1500 cilvēkiem, šobrīd "Dzīvības koks" ar atbalstītāju palīdzību ir palīdzējis vairāk nekā 200 sievietēm, kas saslimušas ar vēzi.

"Cīņa pret krūts vēzi ir ļoti svarīga, un es patiesi lepojos, ka varu atbalstīt Lindex viņu apbrīnojamajā kampaņā un ka man ir dota iespēja sniegt savu artavu lietas labā," paziņojis dizainers Metjū Viljamsons.

Šogad rozā rokassprādze ir īpaši sievišķīga - tā ir savīta rokassprādze ar nelielu kareklīti pie aizdares. Tā ir gaiši rozā krāsā un to var viegli saskaņot ar apģērbu no unikālās dizaina kolekcijas, ko Lindex radījis sadarbībā ar Metjū Viljamsonu.

Kolekcijā ir iekļauti apģērbi un aksesuāri sievietēm, kuras pārzina modi, kā arī daži apģērbi jaunajām modes dāmām. Kolekcija tiks izlaista 4. oktobrī atsevišķos Lindex veikalos 16 valstīs, kā arī interneta veikalā lindex.com.

Latvijā apģērbu kolekcija būs pieejama Lindex veikalā t/c Spice. Rozā rokassprādze būs pieejama visos 470 Lindex veikalos 16 valstīs un maksās 8 latus.

No rokassprādzes pārdošanas gūtie ienākumi pilnībā tiks ziedoti cīņai pret krūts vēzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!