Foto: Publicitātes foto
Aizvien populārāka kļūst vecāku un bērnu apģērbu saskaņošana. Ģimenei var patikt tērpties līdzīgos toņos vai pat vienādos apģērbos. Tagad arī pašmāju uzņēmums "Betolli" piedāvā vecākiem iespēju izveidot saviem bērniem individuālus un gaumīgus kreklus, pieskaņojot tos savam apģērbam. Tā portālu "Delfi" informē uzņēmuma pārstāvji.

Savā pirmajā darbības gadā "Betolli"attīstīja un popularizēja ideju par virtuālo konstruktoru, kurā iespējams uzkonstruēt un pasūtīt vīriešu kreklus un sieviešu blūzes. Turpinot iesākto attīstību, uzņēmums klientiem piedāvā radīt kreklus arī bērniem.

Šobrīd konstruktorā ir iestrādāts algoritms, kādā iespējams izveidot un pasūtīt zēnu kreklus (izmēros no 98 līdz 134). Zēnu kreklu pasūtīšana notiek tikpat vienkārši, kā pieaugušo vīriešu kreklu pasūtīšana, vienīgā atšķirība ir krekla izmēros - zēniem tiek piedāvāti krekli standarta izmēros. Kreklu konstruktors ļauj izgatavot identiska dizaina kreklu gan tēvam, gan dēlam.

Uzņēmums joprojām turpina meklēt labākos tehniskos risinājumus, lai esošajā sieviešu blūžu konstruktorā klienti varētu izveidot un pasūtīt arī īpašas meiteņu blūzes. Šobrīd meitenēm piedāvātās blūžu nianses ir nopogājams žabo vai piešūti volāniņi.

"Betolli" piedāvā katram pašam būt sava krekla dizaineram, radītājam un valkātājam. Pasūtīt kreklu ir vienkārši - sākotnēji jāizvēlas audums (pieejami 160 dažādi audumi), modelis, apkakle un piedurknes stils. Pēc tam iespējams pašiem izvēlēties arī krekla pārējās detaļas, piemēram, aproces, aizdares veidu, pogu un pogcauruma diega krāsu. Vēl atliek izvēlēties monogrammas tekstu, kā arī audumus dažādām krekla detaļām (pieejami 196 dažādi audumi) un unikālais krekls gatavs.

Konstruktora tehniskās iespējas ļauj sekot līdzi krekla dizainam un redzēt visas izmaiņas, uzlabojumus un papildinājumus.

"Betolli" ir ģimenes uzņēmums, kura ideja radusies, audzinot divus savus bērnus. Zīmola nosaukumā apvienojot abu bērnu vārdus - Elizabete un Olivers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!