Linsēklas satur Omega – 3 taukskābes, kas ir vitāli nepieciešamas, ja vēlamies pēc iespējas ilgāk saglabāt no krunciņām brīvu un gludu ādu. Tāpat linsēklas mazina ādas apsārtumu un liek tai izskatīties maigākai un starojošākai.
Zili un lillā augļi jeb plūmes, mellenes un kazenes ir bagātas antioksidantiem, kas iznīcina brīvos radikāļus. Brīvie radikāļi rodas nesabalansēta uztura, ķīmisko vielu un apkārtējās vides ietekmē, liekot ādai novecot straujāk. Savukārt minētās ogas šo kaitējumu novērš.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit