salas tipa virsma virtuve
Foto: Shutterstock
Tie, kas labprāt paši gatavo mājās un dara to bieži, noteikti iekārojuši salas tipa virsmu. Uz tās ērti sagatavot produktus, viegli servēt ēdienu, tā ir ērta, jo var izmantot no visām pusēm, līdz ar to gatavot var vairāki cilvēki vienlaikus. Bet tur, kur ir labās īpašības, jābūt arī kaut kam ne tik glaimojošam.

Ja par salas tipas virsmas priekšrocībām jau esam rakstījuši un arī snieguši piemērus, kā gaumīgi integrēt mazākos šāda tipa risinājumus, tad par trūkumiem vēl nav dzirdēts. Šajā sakarā ''Good house keeping'' autore Brī Diasa, kurai mājās ir salas tipa virsma, uzskaitījusi visus trūkumus jeb praktiskā lietošanā novērojamas situācijas, kas nav tās glaimojošākās. Protams, ne visiem kas tāds var atkārtoties mājās, tomēr sava veida mācību no tā var gūt.

Salas tipa virsmas lietotāja atzīst, ka kādreiz pat ļoti alkusi pēc šāda papildinājuma virtuvē, iedomājoties, cik ērti būtu gatavot pastu, cik pateicīga virsma būtu mīklas veltnēšanai un ka draugi un ģimene sēdētu apkārt letei un kaismīgi vērotu šedevru tapšanu. Taču realitāte ir nedaudz citādāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!