Viens no biežāk izskanējušiem mītiem šajā tēmā ir aizspriedums, ka salas tipa virsma īstenojama vien lielā virtuvē. Dizainers Greims Vilsons uzsver, ka maza virtuve vēl nenozīmē, ka tajā nav vietas salas tipa virsmai, jo ir iespējams izveidot gan transformējamas virsmas, gan tādas, kas palīdzēs tieši pēc iespējas kompaktāk izmantot jau tā šauro telpu.
Pirmais aspekts, kas jāapskata, lemjot par labu šādai virsmai, ir, kā iemītnieki izmanto telpu un cik daudz vietas ir nepieciešams. Protams, ir jāzina, cik liela kvadratūra ir virtuvei, lai varētu kompakti pēc izmēriem noteikt, kur virsmu varētu ieplānot un cik daudz vietas tā varētu aizņemt, un šeit vislabāk palīdzēs kāds interjera dizainers, izveidojot projektu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit