sālstrauks, sāls, pipari
Foto: Shutterstock

Lai vai kā mēs censtos mājokli padarīt spožāku un tīrāku, nereti piemirstam par kādām vietām, kur netīrumi paliek, kur bijuši. Lai zinātu, kurām vietām virtuvē pievērst uzmanību, piedāvājam izpētīt "The Spruce" ekspertu ieteikumus.

Rokturi un elektrotehnikas pogas, slēdži. Katrai ierīcei virtuvē ir kāds kontrolpanelis, kurā var ieslēgt vēlamos režīmus. Tiem mēs pieskaramies katru reizi, kad to lietojam, bet reti kurš atceras nomazgāt arī pašu virsmu, slēdžus un pogas. Kā skaidro "The Spruce", nenomazgāta ierīce rada baktērijām labvēlīgu augsni. Tāpēc atceries – šīs ierīces jānotīra pēc katras lietošanas reizes.

Izlietne. Maldinošs ir iespaids, ka tekošais ūdens jau ir aizskalojis visus netīrumus. Neiztīrīta izlietne var kļūt par īstu baktēriju perēkli, tāpēc tā regulāri ne tikai jāatbrīvo no ēdienu paliekām, bet arī jādezinficē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!