Foto: Publicitātes attēli
Oskara apbalvojumu ieguvusi 35 gadu vecumā, Dāmas godu – 55, bet par modes mūzu kļuvusi 88 gados. Cienījamā aktrise Megija Smita ir atradusi sev jaunāko lomu, un tas ir modeles darbs! To darot, viņa pierāda, ka gadi ir tikai skaitlis, bet skaistums un stils ir mūžīgs.

Profesore Minerva Maksūra no "Harija Potera" sērijām nav stereotipiska tante, kura brīvajos mirkļos to vien dara, kā apada savus mazbērnus ar rakstainām zeķēm un šallēm. Lomas atveidotāja, aktrise Megija Smita arī cienījamā vecumā nebaidās no izaicinājumiem un ir kļuvusi par šī mirkļa karstākā zīmola "Loewe" modeli – vēl jaudīgāk, jo sasniegusi augstāko modeļu latiņu – viņa ir 2024. gada pavasara/vasaras kolekcijas reklāmas kampaņu zvaigzne. Tā ir zīmola dizainera Džonatana Andersona proeidžinga ideja un ikoniskā vācu izcelsmes fotogrāfa Jurgena Tellera izpildījums. Viņa ar dārgo "Loewe" puzles somu rokā tagad var sacensties ar retoriku, ko 2015. gadā radīja "Celine", par modeli noalgojot (nu jau nelaiķi) 80 gadus veco rakstnieci Džoanu Didionu.

"Loewe" modes nams vienmēr ir devis priekšroku mazāk zināmām, mazāk tradicionālām slavenībām, tā vietā sadarbojoties ar tiem, kuri var lepoties ar rotaļīgu stila izjūtu, rakstura stingrību un harismu. Atliek cerēt, lai tas nebūtu maģisks izņēmums, bet gan ikdiena!

@ly.as0 @LOEWE girl u did it again #loewe ♬ son original - lyas

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!