Fоtо: Kadrs no video

Tautā mīlētā TV un radio dīva Baiba Sipeniece-Gavare pēdējā laikā piedzīvojusi acīmredzamas vizuālas pārvērtības, taču viņa pati par to nevēlas runāt un saka: "Nekur neesmu sludinājusi, ka būtu zaudējusi baigo svaru!"

Televīzijas uzrunāta, humoršovu leģenda pauž, ka "viņai nepatīk runāt par šo tēmu", proti, savu svaru. Viņa to nav apspriedusi nedz plašsaziņas līdzekļos, nedz arī ar saviem sekotājiem soctīklos. Piemēram, "Instagram" platformā dīvai ir teju 50 000 sekotāju, un pie dažiem viņas publiskotajiem video lasāmi komentāri par tik iespaidīgām vizuālām pārvērtībām. Taču Sipeniece pati nav ļāvusies spriedelējumiem par to, kā viņai izdevies tik veiksmīgi "nomest" svaru.

Sipeniece-Gavare paliek pie sava principa nerunāt par tik personīgām lietām: "Tā ir tēma, kuru es nekad neapspriežu publiski, jo uzskatu, ka tā ir cilvēka higiēna. Es no rīta eju dušā un neapspriežu to ne ar vienu," piemēru pauž Sipeniece.

Oktobra sākumā izdevums "Privātā Dzīve" vēstīja, ka TV dīvas novājēšana saistāma ar viņas piedalīšanos "ekstrēmā" pārgājienā kāda šova ietvaros. Tas bijis tik traks, ka dažbrīd Sipeniecei šķitis – pēdējā stundiņa klāt! Komentējot savas jaunās aprises, Sipeniece toreiz teica: "Viss momentā var atnākt atpakaļ!"

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !