Foto: Publicitātes foto

Par populārā masu produkcijas zīmola "H&M" jaunās sporta kolekcijas seju ir kļuvis bijušais futbolists Zlatans Ibrahimovičs, kuram kampaņā pievienojas arī britu mūziķe Raye.

"Es ticu, ka kustība ir domāta ikvienam. Tas ir stāsts par jūsu unikālo ceļojumu un par to, kā jūs virzāties dzīvē uz priekšu gan garīgi, gan fiziski. Lai kļūt pārliecinātam par sevi un sākt labi justies savā ķermenī, vajag laiku, taču ar kustībām tas ir iespējams ātrāk," saka Raye.

Foto: Publicitātes foto

Slavenajai britu mūziķei "H&M" jaunās sporta kolekcijas reklāmas kampaņā pievienojās arī viņas labākās draudzenes un dejotājas, kuras pavadu Raye viņas pasaules koncertturnejas laikā. Jaunajā reklāmas kampaņā Raye ir arī redzama trenējoties un dejojot, skanot viņas hita "Escapism" instrumentālajai versijai.

Jaunajā "H&M" kampaņā mūziķe nebūt nav vienīgā slavenība. Uzmanību viņa dala ar bijušo futbola superzvaigzni Zlatanu Ibrahimoviču, kurš 2022. gadā kļuva par ""H&M" Move" zīmola domubiedru.

Foto: Publicitātes foto

"Kustība ir manā DNS, es nekad nepārstāšu virzīties uz priekšu. "H&M" Move" koncepts ir tieši tāds pats, bet jaunā sporta apģērbu kolekcija kustības iespējas paceļ nākamajā līmenī. Reklāmas kampaņas veidošana kopā ar Raye bija ļoti jautra, un, manuprāt, izdevās lieliska," atklāj Ibrahimovičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!