Foto: Shutterstock
Uzreiz gribu teikt, ka, visticamāk, nebūs tā, ka vienreiz dzīvē aiziesi uz tuvāko lietoto apģērbu veikalu un atradīsi "Louis Vuitton" oriģinālo somiņu bez defektiem. Jā, varbūt nostrādās iesācēja veiksme, un brīnišķīgā somiņa nokritīs pie kājām un maksās 2,50 eiro, bet visbiežāk tomēr būs jārēķinās ar pacietīgu meklēšanu un prasmi pamanīt to, ko citi palaiž garām. Kā to darīt? Un kas tad ir šīs pērles, ko iespējams atrast humpalās?

Papildu laiks

Humpalām ir šarmantas priekšrocības. Pirmkārt un galvenokārt, drēbes būs daudz lētākas nekā jaunas.

Otrkārt, tas ir azarts! Nekad nevar zināt, ko gadīsies atrast starp lupatu kaudzēm (jā, reizēm tās būs "H&M" bikses ar caurumu uz dibena. Pacietību, lūdzu!). Treškārt, vismaz zināsi, ka nestaigā tieši tādā pašā cepurē kā puse Latvijas. Bet atrast kāroto reizēm var būt nogurdinoši. Un, ja uz katra stenda rēgojas caurumainas bikses, var zust motivācija izbaudīt humpalu pērļu medības.

Tāpēc, kad apņēmīgi dodies uz humpalām, ierēķini mazliet vairāk laika. Tas nebūs tāpat kā saņemties aiziet uz "Zara", izvēlēties blūzi jēdzīgā cenā un pareizajā izmērā. Meklējot apģērbu humpalās, ir jābūt diezgan lielai pacietībai.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!