Foto: @abbey.finch/TikTok, @abbey.finch/TikTok

Vai kādreiz mēdzi krāsot ārkārtīgi tumšas uzacis vai varbūt izraustīji tās tik daudz, ka palika vien strīpiņas uzacu vietā? Tagad par savu "aklumu" vari pasmieties un solidarizēties ar citiem, jo "TikTok" tendence aicina parādīt ne tikai "uzacu aklumu" ("eyebrow blindness"), bet arī citus ar grimu saistītus redzes zudumus.

Mācoties lietot grimu vai sekojot tā tendencēm, pārpīlējumi ir neizbēgami. 2016. gadā modē bija ļoti izteiktas un biezas uzacis, vēl nesen modē bija "soap brows" jeb uz augšu saķemmēti uzacu matiņi. Un bija cilvēki, kas ar šiem trendiem aizrāvās tik ļoti, ka vairs neredzēja, ka lieto uzacu zīmuli mazliet par daudz. Par to arī tiek iesmiets šajā trendā.

"TikTok" lietotājai @user826541398 bijis uzacu aklums, kad tās zīmējusi tik izteikti, ka pat atgādināja multiplikāciju filmu varoni.

@user826541398 i dont want comments about my eyebrows now, if you dont like them just keep scrolling 💓 #greenscreen #eyebrowblindnesss #2022 #trauma ♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

Skropstu aklums agrāk piemitis @yasmine.topacio no "TikTok", kura bija iecienījusi biezas, vienā plāksnītē pielīmējamas mākslīgās skropstas. Kā pati atzīs video, skropstas bija skaistas, bet nepiemērotas viņai.

@yasmine.topacio Dont get me wrong… imma still wear my volume lashes, just better ones that fit my eye shape 😭🫶🏽 but tell me why we were eating up these lashes ans NO ONE TOLD MEEEEE 😭😭 no shade to the lashes i used to wear, they were beautiful but this is an example of how lashes look diff on everyone 🩷 I swear the lashes i have/put out now are so mhch better ✋🏽🥲🤭 #diylashextensions #eyelashblindness #lashextensions ♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

Lai arī parasti no "aklumiem" ir kauns, vaigu sārtuma pārspīlēta lietošana "TikTok" lietotājiem ir cieņā un negribas tā lietošanas apjomus samazināt.

@ghostingbutposting04 #fyp #makeup ♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

No "bronzera" akluma nekaunās "TikTok" lietotāja @yasmine.topacio, kurai uz sejas uzklāts liels daudzums oranži brūnīgās krāsas pūderis.

@emilygracecuell

Bronzey over blushy 1000% 🥰

♬ stir fry by migos sped up - 🔮🌃🍬☔️💧

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!