Foto: Publicitātes foto

Garderobē un attieksmē šīs vasaras mantras autors ir aktieris Bens Afleks. Viņš neapzināti ir iedvesmojis jauno paaudzi, kura tagad kopē viņa nevīžīgo stilu un vienaldzīgo attieksmi (kas slēpj nervozitāti!).

@michaelmaj0r BAS #benaffleck #jlo #bennifer #dunkin #fyp #summer ♬ original sound - Bella ꩜

"Es izbaudu Bena Afleka vasaru," paziņo Ņujorkas iedzīvotājs Maikls Majors "TikTok" videoklipā. "Pastaigājoties, dzerot "Dunkin" ledus kafiju, esmu patiešām saspringtā stāvoklī."

Foto: Vida Press

Precizējot, Bens Afleks jau ilgu laiku ir kā neformāla "Dunkin" reklāmas seja (viņš ar uzņēmuma oranžo krūzi ir redzams biežāk nekā pats ar savu sievu), un viņa iecienītākais dzēriens ir kļuvis par kofīšopa dzērienu. Drīz pēc tam, kad viņš kopā ar futbolistu Tomu Breidiju un aktieri Metu Deimonu parādījās Superkausa reklāmā, "Dunkin" kafejnīcu ķēde ēdienkartē ieviesa aktiera iecienīto klasisko ledus kafiju ar vaniļu, krējumu, kanēli un saldām aukstām putām – "Affleck's DunKing Iced Coffee".

Attiecībā uz "saspringto stāvokli", nevienam nav noslēpums, kāpēc Afleksam ir tik nožēlojama sejas izteiksme. Kā nekā jau vairākus mēnešus ir skanējušas baumas par to, ka viņa attiecības ar sievu, aktrisi Dženiferu Lopezu, ir saļodzījušās. Vairāk vari izlasīt rakstā "Kas patlaban zināms par Lopesas un Afleka iespējamo laulības krahu".

Lai šos abus aspektus izkrāsotu, noder arī mode. Ir jāatvadās no smalkām luksusa lietām un augstās modes ideāliem, tā vietā jāimitē 51 gadus vecā vīrieša stils – "lielais tētuks" (jā, kā brālēns aktiera Ādama Sandlera paviršajām modes izpausmēm). Šis nobružātais šiks panākams ar basketbola šortiem un maisveidīgiem krekliem. Tiem, kuriem gaume izsmalcinātāka, jāķeras pie vintāžas t-krekliem, brīvi pieguļošiem džinsiem un, protams, kofeīna.

@lecoffeeconnoisseur The theme for this summer 🌞 ☕️ #benaffleck #coffee #coffeeholic #coffeetime #coffeelover #coffeelovers #coffeegram #coffeecoffeecoffee #coffeeaddict #coffeeart #merch #smallbusiness #coffeestory #coffeeculture #pinterestinspo ♬ sonido original - Música para estados 2.0

"Man būs Bena Afleka vasara. Sastresojusies un ar ledus kafiju," arī Šeja no Maiami uzsauc. Būt spriedzē un ar kofeīnu rokā.

Taču tendencei ir arī nākamais līmenis – aktiera Džeka Nikolsona spēja baudīt dzīvi – smēķēt ūdenī, uzkost picu un sviestmaizes. "Vai nu Džeka Nikolsona vasaru, vai neko!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!