Foto: Sofiaelizabethsbackup/Instagram

Kāda vientuļa amerikāniete Sofija nolēma savus mīlestības meklējumus koncentrēt uz ļoti konkrētu vietu – olimpisko ciematu. Un viņai tas izdevās ar uzviju, jo viņa ieguva saderību jeb "match" ar elites sportistu pēc tam, kad iepazīšanās vietnē viņa bija norādījusi savu atrašanās vietu Parīzes olimpisko spēļu ciematā, lai gan realitātē pati atradās tūkstošiem kilometru attālumā. Nu ar saviem atklājumiem un padomiem viņa nākusi klajā "TikTok" videoklipā (kas, starp citu, skatīts vairāk nekā 16 miljons reižu).

"Sākumā es neredzēju nevienu olimpieti, tāpēc nolēmu nodarboties ar svaipošanu (proti, noraidot neskaitāmi daudz citu piedāvājumu)," stāsta laimes meklētāja. Viņa atklāj, ka jau pēc pāris noraidītiem profiliem lietotnē sāka parādīties sportistu profili, no kuriem pirmais bija Vācijas komandas volejbolists, bet nākamais – amerikāņu olimpietis.

"Pirmajā dienā pēc tam, kad nomainīju savu atrašanās vietu uz Parīzi, es ieguvu saderību ar amerikāņu olimpieti, kurš pēc tam ieguva zeltu," viņa apgalvoja izdevumam "New York Post". Lai gan Sofija neatklāja, ar kuru sportistu viņai izveidojusies saderība, viņa neslēpa, ka viņš ir sportists, kurš ieguvis pirmo zelta medaļu Amerikas Savienotajām Valstīm. Sieviete paskaidroja, ka nevēlas publiskot savas saderības vārdu un uzvārdu, jo uzskata, ka olimpieši vēlas būt pazīstami ar savu sporta veidu, ne ar saviem panākumiem iepazīšanās platformās.

"Es negribu, lai viņa reputācija tiktu kaut kādā veidā ietekmēta, jo sanāk, ka viņš ir ieguldījis enerģiju iepazīšanās aplikācijā, vienlaikus iegūstot zeltu savai valstij. Tomēr es uzskatu, ka viņš ir pierādījis, ka var darīt abas lietas vienlaikus."

@sofiaelizabethsbackup Heyyyy🥇 #olympics @Hunter Armstrong @Hinge 🖤 ♬ original sound - Sofia Elizabeth

Pamācība, kā dabūt saderību ar olimpieti

Videoklipa otrajā daļā Sofija sniedz nelielu pamācību. "Lai iepazīšanās platformā iegūtu saderību ar sportistu, ir jātrenējas kā sportistam," viņa attrauca.

Pirmais solis, protams, ir lejupielādēt pašu iepazīšanās platformu "Hinge", jo, lai tajā mainītu savu atrašanās vietu, nav jāmaksā (kā tas ir citās iepazīšanās lietotnēs!). Pēc tam, kad Sofija noskaidroja olimpiskā ciemata atrašanās vietu, viņa sašaurināja teritoriju, kur tieši vēlas iestatīt savu lokāciju, un sāka "svaipot" (ja viņa uzspiež "jā" konkrētajam cilvēkam un arī viņš to izdara, tad viņu starpā izveidojas simpātiju sakritība jeb "match").

"Man šķiet, ka algoritms galu galā uztvēra to, ka esmu fokusējusies tikai uz olimpiešiem pēc tam, kad visiem pārējiem biju teikusi "nē"," viņa dalījās.

Jaunā piedzīvojumu meklētāja gan atzina, ka varētu rasties nelielas grūtības, ja olimpietis tomēr vēlētos satikties. Tomēr arī tas neesot nekas traks! "Ja viss izdosies, tad lidojumi uz Parīzi ir ļoti lēti. Lidojumi maksā 300 ASV dolārus... Ja viņš vēlēsies, lai es esmu tur... Es būšu tur," viņa sprieda.

Runājot par svaipošanu, Sofija gan pabrīdina, ka tas diemžēl prasīs laiku un pacietību.

Šķiet, ka konkrētais videoklips cilvēkus ir ļoti aizrāvis, jo daudzi Sofiju ir nodēvējuši par atjautīgu un ģeniālu. Kāda komentētāja dalījās ar līdzīgu veiksmes stāstu, rakstot: "Sofija! Esmu šeit, lai pateiktu tev paldies. Pirmais puisis, kurš parādījās, kad es nomainīju savu atrašanās vietu, bija sportists – nemaz nerunājot par to, ka franču puiši ir vienkārši tik jauki!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!