Foto: Publicitātes foto

Kanādietis Logans Moffits jau kopš bērnības ir bijis apsēsts ar kraukšķīgo, zaļo gurķi, un beidzot ir pienācis viņa slavas laiks. Viņa "TikTok" konts ir teju eksplodējis, pateicoties neiedomājami radošai pieejai gurķu baudīšanai ar unikālām receptēm. Aizmirstiet par krējumu – gurķi tagad kraukšķina ar soju vai sajauc ar beigeli, un salātus gatavo peldes laikā.

23 gadus vecais Moffits no Otavas izveidoja gurķiem veltīto TikTok kontu @logagm 2021. gadā, un bija nepieciešami trīs gadi, lai tas kļūtu virāls un piesaistītu 4,3 miljonus sekotāju jeb fanu. Moffits ir īstens gurķu pazinējs un cienītājs. Jau bērnībā viņš uz skolu nesa līdzi pusdienu kārbā veselus, nesagrieztus gurķus, ko vienkārši apkaisīja ar sāli un pipariem. Tagad viņš tos grauž, braucot pat ar ūdens motociklu.

@logagm

(sometimes)

♬ TOPIA TWINS (feat. Rob49 & 21 Savage) - Travis Scott

"Gurķi ir dzīvesveids," Moffits paziņo izdevumam "People." "Ceru, ka varēšu piesaistīt gurķiem pēc iespējas vairāk cilvēku, jo tie ir patiešām labi, lieliski garšo un ir veselīga uzkoda." Viņa otrais iecienītākais dārzenis ir sīpols.

Ne tikai krējums un dilles

Es parasti pārveidoju jau pazīstamus ēdienus par gurķu salātiem. Piemēram, gardo avokado beigeli vai pildītos halapenjo piparus iestrādāju gurķu salātos. Ideja ir pēc nejaušības principa transformēt ēdienu ar gurķiem," viņš stāsta. Lai gan vizuāli šķiet savienots nesavienojamais, šie eksperimenti ļauj gurķi izgaršot pavisam jaunā veidā. Moffits iedvesmojas arī no citu "TikTok" ēdienu receptēm, un, kā pats uzskata, vēl neviens gurķošanās eksperiments nav licis vilties.

@logagm

Sometimes you need to eat an entire cucumber

♬ original sound - Logan

"Viss sader ar gurķiem," viņš uzsauc, piebilstot, ka arī komentāri un ieteikumi pie viņa videoklipiem lieti noder. Tagad viņš plāno pielāgot Meksikas ielu ēdiena – kukurūzas vālītes – recepti, apvienojot to ar gurķi. Atšķirībā no daudziem uztura padomiem, katras receptes pagatavošana neaizņem vairāk par 10 minūtēm, un viņš izmanto vienkāršas, pieejamas sastāvdaļas.

@logagm

Girl, they are all the best🥒

♬ girl so confusing - darian

Ja agrāk viņš gurķus ēda bieži, tad tagad, pateicoties pieaugošajai sekotāju interesei, viņš dienā apēd kā minimums vismaz divus. "Ja agrāk pirku trīs līdz sešus gurķus vienlaikus, tad tagad šo skaitu esmu palielinājis. Esmu pat publicējis video, kurā redzams, kā vienā reizē nopirku 15 gurķus," viņš atzīst. Moffits arī norāda, ka ēdiens ar piegādi ir viņa risinājums, lai pārvarētu mulsumu, iegādājoties tik lielu gurķu apjomu.

"Gurķu puisis" sola turpināt radīt jaunas receptes un dalīties tajās ar saviem faniem, viņš ir ieinteresēts eksperimentēt ar pilnīgi jaunu garšu kategoriju: "Esmu domājis izmēģināt deserta gurķus. Pirmais, ko vēlos izmēģināt, ir zemesriekstu sviests un ievārījums. Es tos nogaršoju uz gurķa šķēles, un komplekts bija labs. Tāpēc plānoju pagatavot tādus gurķu salātus."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!