Foto: Vida Press

Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss ir šķietami ideāls aktieru pāris, kuri tika dievināti un viņu attiecības interneta ļaudis uzskatīja par ideālām, taču nu interneta plašumos aktrise tiek kritizēta par nejauku izturēšanos intervijās un savas jaunās matu produktu līnijas reklamēšanu, kur tas galīgi nav iederīgi.

Kādēļ Laivlija kritusi nežēlastībā?

2024. gada augustā iznāca filma "Manas laimes lauskas" ("It Ends With Us"), kurā galvenās lomas atveido Bleika Laivlija, vienlaikus arī filmu producējot, un Džastins Baldoni, kurš ir arī filmas režisors. Filma veidota pēc Kolīnas Hūveres romāna ar tādu pašu nosaukumu. Tas ir stāsts par vardarbību ģimenē un toksiskām attiecībām.

Taču, neskatoties uz filmas nopietno tēmu, sociālo mediju lietotāji Bleiku apsūdz par to, ka viņa filmu izmanto, lai reklamētu savus biznesus – matu kopšanas produktu līniju un dzērienu kompāniju, – izmantojot ziedu motīvus gan savā apģērbā, gan stāstījumā.

Lielāku skandālu un nepatiku pret aktrisi sociālo mediju lietotāju acīs izraisīja, ka "Jake’s Takes" intervijā uz jautājumu: kā labāk ar viņu runāt, ja kāds cilvēks, kurš izprot filmas galveno domu, pienāktu pie viņas un vēlētos aprunāties, aktrise atbildēja: "Vai jūs gribat manu adresi, vai telefona numuru, vai dalīšanos ar lokāciju..." Fani šo atbildi uzskatīja par rupju augstprātību.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!