Foto: Kadrs no video

Vai tev jebkad ir bijis bērnības sapnis dzīvot īstā leļļu namiņā? Pat ja nē, par 80 eiro nu ir iespēja atpūsties īstā plastmasas paradīzē, jo milzīgs "Polly Pocket" rotaļu namiņš viesus gaida Vestfordā, ASV.

Par godu savai 35. dzimšanas dienai "Airbnb" pieejams reālas dzīves prototips 90. gadu veidotajam leļļu namiņam "Polly Pocket". Namiņā ir gan raksturīgais milzu zaļais ledusskapis, gan Pollijas krāšņās drēbes, kuras var arī piemērīt – drēbju materiāls un forma ir rotaļu lellei raksturīgs. Uzmanība pievērsta katrai detaļai, jo atvilktnēs ir pat Pollijas aksesuāri, precīzi atveidotas krāsas, formas un interjers.

"Sveiki, draugi! Nakšņošana pie manis? Savā 35. dzimšanas dienā došos piedzīvojumā, bet mans reālā izmēra namiņš "Slumber Party Fun" var būt jūsu šai naktī. Atstāju visu tieši tā, kā atceraties – no 1994. gada! Vai spējat iedomāties, ka pagājis tik ilgs laiks? Lai nu kā, paķer savus labākos draugus un uzrīko retro ballīti!" rakstīts "Airbnb" mājokļa aprakstā.

@matadornetwork Picture this: A sleepover at the Polly Pocket Compact with all the ‘90s feels ✨ Airbnb is partnering with Mattel to celebrate Polly Pocket's 35th birthday. Get ready for crafts, throwback snacks, and Polaroid fun—all for $89/person. It’s like stepping into a time machine to your favorite childhood memories 🎀 Head to the link in our bio to book your stay 💖 🎥 @kyrenek_ 📍 Littleton, Massachusetts #airbnb #airbnbfinds #pollypocket #massachusetts #90skid #airbnbexperience ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K

Ko šajā krāšņajā naktsmītnē varēs darīt? Piknika galds ir bagātīgi klāts ar krāsainiem diegiem, ko var izmantot rokdarbiem, bet vēl ir piekariņi un pērlīšu kolekcija. "Izmantojiet tos, lai paustu nemirstīgu mīlestību savam labākajam draugam, kā to spēj tikai 90. gadu bērni – ar pašdarinātām rotaslietām. Jūs pat varat izveidot vienu man! Tikai atceraties – manas plaukstas ir ļoti mazas," mājaslapā it kā vēstī pati lelle Pollija. Tāpat varēs izokšķerēt Pollijas garderobi un pat šo to piemērīt. Vēl iespējams ļaut vaļu nostalģijai, iekārtoties plastmasas dīvānā un izbaudīt filmu maratonu ar video kasetēm.

@jennaabarclay Can you believe this exists IRL!? Visiting this Polly Pocket @airbnb Icon really made my ‘90s kid dreams come true 💕 #airbnbpartner #nostalgia #pollypocket #90s ♬ Up & Down - Fiona Miss 2.1

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!