Foto: Kadri no video

"Sievietes kūsis ir viņas kronis," tā Ieva M-Eņģele, kura sevi pozicionē kā seksualitātes speciālisti, aicina sievietes piedalīties kūša audzēšanas maratonā. "Instagram" ievietotā video @ieva.par.baudam klāsta, ka ideja par šo maratonu viņai un kolēģei radusies spontāni un ka atbrīvošanās no liekā apmatojuma patiesībā var nodarīt kaitējumu. Taču platformas "X" lietotāji neliekas mierā un iesmej par šādu pasākumu.

"Instagram" video Ieva stāsta, ka kūša audzēšanas maratona laikā sievietes 30 dienas atradīsies slēgtā "Telegram" grupā, kurā organizatores dalīsies informācijā "ne tikai par kūšiem." Maratons būs kā informatīva platforma, lai pastāstītu par kūša audzēšanu.

Ieva min, ka ataudzēt kūsi nemaz nav tik vienkārši un nāksies piedzīvot arī diskomfortu. Kūša maratona rīkotāja pati bijusi viena no lāzerepilācijas upuriem un viņai pēc šīs procedūras ir bijušas nepatīkamas sekas, ar kurām cīnās vēl joprojām.

Kūsi var integrēt arī erotiskās un seksuālās pieredzēs, un tā audzēšana esot pašapziņas jautājums, video klāsta kūša maratona organizatore. "Ja es neesmu gluda, tātad nedrīkstu ar vīrieti intīmās attiecībās stāties," esot aplams uzskats, jo vīrieši, ar kuriem viņa runājusi par šo tēmu, esot pretējās domās par sievietes intīmo apmatojumu.

Maratona laikā būšot arī uzdevumi un kūša rituāls, kas intīmā apmatojuma audzētājām būs jāveic. Kūša maratonam līdz šim pieteikušās vairāk nekā desmit dāmas.

Taču platformas "X" lietotāji nav palikuši vienaldzīgi un uz šo maratonu skatās kā komisku notikumu.

Kāda platformas lietotāja uztraucas par tām sievietēm, kuras savus kūšus likvidējušas lāzerepilācijas ceļā. Viņām nu jāsāk uztraukties par sava kroņa neesamību. Taču @lindahaka viņu mierina, ka maratonā varbūt "iemācīs atmanifestēt matiņus atpakaļ".

Citiem ir jautājumi un zināms uztraukums par to, kā tad ataudzētie kūši tiks atrādīti.

Nav arī skaidrs par ko tad jāmaksā tie 15 eiro, kas ir dalības maksa. Vai tiešām tamdēļ, lai neskūtos?

Kur tad sacensības gars un balvas kuplākā kūša īpašniecei?

"X" lietotāji raizējas vai maratonā ir jēga piedalīties arī tām sievietēm, kurām nav kūša "Dyson" fēns.

Neizpratnē kāds prāto – ja jau "vainags", tad kūsis jāpin un Līgo dienā jāliek uz galvas?

Nez vai pēc sievietes rokas somiņas var spriest par viņas kūsi?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!