Foto: LETA

3. septembra žurnāla "Privātā Dzīve" izdevumā tika vēstīts par to, ka aktieris Andris Bulis manīts kopā ar kādu blondu dāmu ar melnu sunīti. Bulis gan tādu faktu noliedz un nu soctīkla "Facebook" plašumos meklē vaininieku, kurš šādu informāciju sniedzis.

Žurnāls "Privātā Dzīve" vēsta, ka vien pāris mēnešus pēc šķiršanās aktieris manīts savā mājā Salacgrīvā kopā ar kādu blondu sievieti, kurai bijis melns sunītis. Aculiecinieki žurnālam teikuši, ka Bulis ar šo sievieti mājā pavadījis divas dienas.

Aktieris gan šādas baumas noliedzis, sakot, ka viņam attiecībām šobrīd nav laika. "Pirmo reizi tādu sievieti redzu! Es tādu cilvēku nezinu! Arī Salacgrīvā biju velnsviņzina kad..." viņš skaidrojis žurnālam, apskatot fotogrāfiju ar blondo dāmu, kuru aculiecinieki dēvējuši par viņa jauno draudzeni.

Nu Bulis vietnē "Facebook" ir izplatījis aicinājumu atsaukties tam kaimiņam, kurš izplatījis šo nepatieso informāciju. Viņš raksta: "Pēdējo reizi biju kopā ar Mārci Kalniņu (2 metrus garš un melni īsi mati, un viņa mazo sunīti) ."

Mārcis Kalniņš, kurš, kā nojaušams, bijis Buļa kompanjons, ieraksta komentāros iesmej par situāciju un raksta: "uiii tomēr esam pamanīti..... jātaisa laikam skapim durvis lēnām vaļā," arī viņa sieva iesmējusi par situāciju, rakstot: "Un es domāju, kur vīrs pa vakariem vazājas! Vaininieks atrasts"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!