Foto: AP/Scanpix/LETA

Eltons Džons savā "Instagram" profilā publiskojis ierakstu, ka piedzīvojis smagu infekciju, tādēļ viņa redze kļuvusi ierobežota. Paies laiks, kamēr Eltons atveseļosies un infekcijas skartajā acī atgriezīsies redze.

3. septembrī publicētajā ierakstā Eltons Džons vēsta: "Vasarā es cietu no smagas acs infekcijas, kas diemžēl mani atstājusi ar limitētu redzi vienā acī." Lai arī mūziķis atlabst no slimības, tas ir lēns process un paies laiks, kamēr redze inficētajā acī atgriezīsies.

Šī nav vienīgā veselības ķibele, kas piemeklējusi Eltonu šogad. "The Independent" vēsta, ka mūziķim janvārī bijusi ceļa locītavas operācija. Procedūras dēļ viņš nevarēja apmeklēt atlikto "Emmy" ceremoniju, kurā ieguva EGOT statusu (to iegūst mākslinieki, kas saņēmuši visas četras godalgas galvenajās kategorijās nozīmīgākajās skatuves mākslas balvās). Martā Eltons Džons piedzīvojis otro ceļa locītavas operāciju otrai kājai.

Ierakstā Eltons pauž publisku pateicību savai ģimenei un ārstu komandai, kas par viņu parūpējusies. "Es klusi pavadīju vasaru mājās atveseļojoties un jūtos pozitīvs par progresu, ko līdz šim esmu panācis atlabšanas procesā."

Komentāros, protams, netrūkst laba vēlējumu par atveseļošanos. Modes dizainere Donatella Versače sūta daudz mīlestības Eltonam un novēl, lai jau drīzumā viņš jūtas labāk, savukārt aktieris Deivids Bartka mūziķim sūtot dziedinošas noskaņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!