Foto: F64

Divkārtējā olimpiskā čempiona Māra Štromberga sieva, amerikāniete Nataša Štromberga savā "Instagram" kontā publicējusi video, kurā vēsta abu bērni Rio Džeimss un Olīvija Džūna kļuvuši par Latvijas pilsoņiem, iegūstot dubultpilsonību.

Apcerot svarīgo notikumu, Nataša stāsta, ka pirms 13 gadiem, kad pirmoreiz ieradusies Latvijā, lai apciemotu Māri, Latvijas ziema viņai šķitusi kā sapnis. "Taču tagad šeit nu mēs esam ar diviem brīnišķīgiem bērniem, kuri vasaras pavada šajā skaistajā valstī un tagad ir lepni Latvijas pilsoņi," viņa turpina.

Ar pilsonības iegūšanu bērniem komentāros sveic daudzi, tostarp arī Lauris Reiniks, kurš norāda, ka kādu dienu bērni novērtēs to, ka viņiem ir divas ļoti stipras pases jeb pilsonības – Latvijas, kas ir Eiropas Savienībā, un ASV.

Māris Štrombergs un Nataša apprecējās 2016. gadā. Viņu pirmdzimtais Rio Džeimss Štrombergs nāca pasaulē 2018. gada jūnijā. Meita Olīvija Džūna Štromberga piedzima 2022. gada janvārī.

Par to, kā titulētais sportists jūtas pēc sporta, lasi šajā rakstā: 'MVPersonība': Māris Štrombergs par dzīvi pēc sporta – ģimeni, golfu, naudu, viskiju, sapņiem...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!