Foto: Publicitātes foto

Bijušais futbolists Deivids Bekhems pēc aiziešanas no sporta pērn lieliski pavada savu brīvo laiku. Viņš rīta "labrītu" nodod vistām, lepojas ar lapu kāpostiem un kartupeļu ražu. To visu, protams, novērtēšanai atrāda savam "Instagram" fanu pulkam.

Viens no leģendārākajiem futbolistiem bauda lauku dzīvi un ļauj sabiedrībai ieskatīties šajā dzīves posmā ar saviem īsajiem videoklipiem. Tajos viņš rāda vistas, fermā audzētos produktus, sniedz informāciju par gadalaikiem un katram produktam nepieciešamajām rūpēm. Viņa saimniecībā zied puķes, aug sīpoli, plūmes, sarkanie kāposti, lapu kāposti jeb keili, kartupeļi un ogas. Šķiet, ka viņš īpaši lepojas ar kartupeļu ražu un piemin, ka plāno no tiem gatavot čipsus, jo "esmu sāļā, nevis saldā cienītājs".

Šonedēļ publicētajā videoklipā, kas tagad guvis virālu popularitāti ar vairāk nekā 23 miljoniem skatījumu, Bekhems ved ekskursijā pa savu fermu un stāsta, ka audzē dažādus dārzeņus, tostarp sīpolus un keila kāpostus. Viņš arī novēl labu rītu savām vistām. "Maniem lapu kāpostiem klājas labi,'" Bekhems lepni saka. "Jau dzirdu, kā mani biedri saka: "Viņš ir mainījies." Arī mana sieva teica, lai šo videoklipu saīsinu, bet acīmredzami nepaklausīju, tāpēc atvainojos. Agrāk mans saturs bija motocikli un braucieni, tagad tas ir keili, medus un ziedi..."

Kamēr Deivida sieva Viktorija komentāros ironizē: "Kas ir šis vīrietis? Atdodiet manu vīru," pārējie tūkstoši ir sajūsmā. "Šis ir viens no nomierinošākajiem video internetā," "Lūk, šī ir īstā enerģija," "Man patīk, ka šis vīrietis bija viens no labākajiem futbolistiem, bet tagad viņš ir kārtīgs dārznieks un biškopis," "Man ļoti patīk tavi ziedi, dārzs un vistas. Turpini, Deivid, tas ir iedvesmojoši!"

Bekhems "Instagram" lepojas ne tikai ar saviem saimnieciskajiem sasniegumiem – jau iepriekš dažādos īsstāstos viņš ir atrādījis dēla Bruklina pavāra prasmes un rakstījis: "Manam puikam patīk gatavot. Tāpat kā viņa tēvam!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!