Foto: Publicitātes foto

Lietū, tiešraides laikā un pie stūres sūtot īsziņas, "YouTube" un "Kick" strīmeris Džeks Dohertijs 5. oktobrī zaudēja kontroli pār 183 341 eiro vērto superauto "McLaren" un avarēja. Un to visu translēja tiešraidē.

Video klipā redzams, kā 20 gadus vecā interneta zvaigzne, braucot pa slidenu Maiami šoseju, skatās viedtālrunī un pāris sekunžu laikā zaudē kontroli pār superauto. Kliedzot viņš ieslīd ceļa pretējā joslā un ietriecas aizsargmargā. Straumēšanas vietnē ekrāns kļūst balts, un dzirdami vaidi no pasažiera sēdeklī esošā operatora. Pēc tam abi vīrieši mēģina izkļūt no avarējušā transportlīdzekļa, izmisīgi saucot: "Atveriet durvis! Atveriet durvis!"

Pēc negadījuma ierakstā redzams, kā Džeks Dohertijs aplūko savu nopietni bojāto "McLaren" superauto, kuru nesen bija īpaši pārkrāsojis. Sociālo mediju zvaigzne parādās bez krekla un divreiz iesper sagrautajam auto, izmisumā izsaucoties: "Visa mana nauda ir pazaudēta." Viņš turpina uzskaitīt pielāgotos uzlabojumus, par kuriem bija iztērējis ievērojamus līdzekļus, tostarp īpaši pielāgoto izplūdes sistēmu un krāsojumu.

Saskaņā ar Džeka Dohertija paša rādīto saturu savā "YouTube" kanālā, viņš iegādājās savu "McLaren" superauto pagājušā gada beigās par 202 859 ASV dolāriem (183 341 eiro). Kā ziņo "Sportskeeda", avārijas brīdi tiešraidē vēroja 185 000 skatītāju.

Tabloīds TMZ informēja, ka pēc negadījuma abi vīrieši tika nogādāti slimnīcā ar viegliem ievainojumiem. Pēc šī incidenta Dohertijam platformā "Kick" tika noteikts aizliegums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!