Foto: Vida Press

Deivids Haselhofs godinājis savu seriāla "Pludmales patruļa" kolēģi un aktieri Maiklu Ņūmenu, vietnē "Instagram" paziņojot, ka Ņūmens vairākkārt izglābis viņa dzīvību.

Maikls Ņūmens nomira 68 gadu vecumā 2024. gada 20. oktobrī no Parkinsona slimības. Viņš strādāja par glābēju gan reālajā dzīvē, gan seriālā.

Ņūmena kolēģis un amerikāņu aktieris Deivids Haselhofs savā "Instagram" kontā publicējis attēlu, kurā viņš pozē līdzās kolēģim, un raksta: "Ņūmens bija varonis... Viņš burtiski izglāba manu dzīvību vismaz četras reizes."

Haselhofs atceras arī seriāla filmēšanas laikus, kad ieteicis Ņūmenam, kā labāk rīkoties. "Visiem viņa pietrūks," beigās piebilst Haselhofs.

Arī aktieris Džeremijs Džeksons savā "Instagram" ievietotajā videoklipā slavēja Ņūmenu, viņa darbu un sasniegumus, sakot, ka ikvienam no mums jājūtas laimīgam, ja sasniegsim pusi no tā, ko sasniedza Ņūmens savas dzīves laikā.

BBC vēsta, ka Ņūmena nāve iestājusies astoņus gadus pēc Parkinsona slimības diagnozes. Viņa nāvi apstiprināja draugs, kinoproducents Metjū Felkers, kurš savā "Instagram" rakstījis: "Tikai dažiem no mums ir paveicies, ka dzīvē ienāk tāds cilvēks kā Maikls Ņūmens un maina to."

Ņūmens strādāja arī kā ugunsdzēsējs, vienlaikus filmējoties populārajā amerikāņu seriālā "Pludmales patruļa" no 1989. līdz 1999. gadam, kā arī vairākās tā turpinājuma sērijās. Viņš filmējās arī 1999. gada filmā "Enemy Action". Pēdējos gados viņš sadarbojās ar Maikla Dž. Foksa fondu, lai palīdzētu atrast zāles Parkinsona slimības ārstēšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!