Foto: Lance Reis / cc

Runājot par dzimumlocekļa izmēru, vīriešiem ir ieskaidrots – "jo lielāks, jo labāks". Tātad pēc būtības sanāk, ka tieši tas ir vissvarīgākais rādītājs, pēc kura sievietes viņus vērtē. Un tieši šī visai nepareizā pieņēmuma dēļ neķītrās iepazīšanās sarunās un iepazīšanās lietotnēs vīrieši nu nekādi nespēj par to nerunāt. Viss jau būtu labi, bet... Lielākoties viņi pārspīlē, savam izmēram klāt pievienojot vēl dažus centimetrus. Kāpēc tā? Un vai tiešām izmēram ir nozīme? Par to lai runā sievietes!

Žurnālists Tomass Hikmens grāmatā "God's Doodle: The Life and Times of the Penis" raksta: "Patiesībā jebkurš vīrietis lieliski apzinās, ka viņa dzimumlocekļa izmēram nav nekādas nozīmes attiecībās. Viņš skaidri zina, ka tas nav vissvarīgākais faktors, lai sievietei iepatiktos. Bet tomēr viņu tas tik un tā satrauc! Un ne tikai tas. Viņaprāt, arī ķermeņa garumam attiecībās ir primāra nozīme. Tieši tā iemesla dēļ vīrieši dažkārt par to melo iepazīšanās laikā, pievienojot savam ķermeņa un dzimumlocekļa garumam pāris centimetrus. Protams, meli nāk gaismā, tiklīdz tiešsaistes saruna pāriet klātienes sarunās."

Saskaņā ar Spānijas Jaume I universitātes veikto pētījumu, 12-26 % spāņu vīrieši uzskata, ka viņu loceklis ir mazs. Iespējams, tas ir iemesls, kāpēc, kā norādīts citā pētījumā – "Sociālā vēlme un jaunu vīriešu pašvērtējums par dzimumlocekļa izmēru" –, lielākā daļa vīriešu melo par savu izmēru. Vīrietis mēz pielikt dažus centimetrus savam dzimumlocekļa izmēram, lai palielinātu savu ego, panāktu lielāku sabiedrības atzinību vai vismaz aizrautīgāku reakciju no sievietes puses.

Tāpat pētījumā, kas publicēts žurnālā "Frontiers in Psychology", atklājās, ka vidusmēra vīrietis pārspīlē sava dzimumlocekļa izmēru par 21 %. Pētījumā arī atklājās, ka vīrieši arī pie sava auguma pieskaita aptuveni divus centimetrus.

Tomēr šie meli bieži vien nav tikai vārdi. Daudzi fotografē savus dzimumorgānus no tādiem leņķiem, kas liek tiem izskatīties lielākiem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!