vīrietis mute pirksts zobi
Foto: stock.xchng
Spēcīgās garšas un aromāta dēļ sīpoli un ķiploki ir viena no izplatītākajām ēdienu sastāvdaļām. Tāpat tajos atrodama virkne vērtīgu vitamīnu, kas uzlabo organisma veselības stāvokli un imunitāti. Tomēr asā dārzeņu smarža no tiem reizēm liek atteikties, jo aromāta ilgās noturības dēļ jūtamies par sevi nepārliecināti. Šai sakarā portāls "Organic" piedāvā padomus nepatīkamās smaržas mazināšanai.

Uzkod piparmētras

Piparmētru tēja vai to lapu košļāšana ķiploku un sīpolu radīto aromātu nelikvidēs pilnībā, tomēr mazinās tā intensitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!