Krustziežu dzimtas dārzeņi
Brokoļi, puķkāposti, Briseles kāposti un citi krustziežu dzimtas dārzeņi, neraugoties uz to veselīgumu, īpaši veicina arī vēdera pūšanos. Protams, tos drīkst lietot uzturā, vien ievērojot mazas porcijas, uzsver speciālisti.
Sāļi un pārstrādāti produkti
Čipsi, konservu zupas, aukstās uzkodas un dažādi našķi, kas nav gatavoti mājās, ir piesātināti ar sāli, liekot vēderam uzpūsties pāris minūšu laikā pēc to ēšanas. Tāpat šie produkti rada slāpes, bet tava vēdera izskatam vairāku ūdens glāžu izdzeršana neilgā laika posmā noteikti nedarīs labu.
Limonādes
Dzerot gāzētus dzērienus, burtiski norijam gaisu, kas nokļūst kuņģī, radot uzpūšanās efektu.
Mākslīgie saldinātāji un diētiskā pārtika
Cilvēka organisms nav radis pie mākslīgi radīta ēdiena, kā rezultātā vēderā var sākt krāties gāzes jau neilgi pēc to apēšanas. Tā iemesls ir produktos esošās papildvielas, kas rada konkrēto organisma reakciju.