"Veselības uzlabošana nevar būt kampaņveidīga, jo tās atslēgas vārdi ir līdzsvars un mērenība it visā un katru dienu. Tieši ikdiena ir tā, kas nosaka dzīves kvalitāti, tādēļ par veselību jādomā ilgtermiņā," stāsta uztura speciāliste Inga Pūce.
Visiem ir zināms teiciens – mēs esam tas, ko mēs ēdam. Speciāliste uzsver, ka 90% saslimšanu ir saistītas ar mūsu ēdienkartes izvēli. Pārmērīga ēšana ir neapzināta dabas likumu pārkāpšana, kuru sekas cilvēks izjūt fiziski – smaguma sajūta un dedzināšana vēderā, slikts miegs, svara pieaugums un pat slikts garastāvoklis.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit