Saldumi, kārumnieks
Foto: PantherMedia/Scanpix
Vai kādreiz esi brīnījusies, kāpēc pēcpusdienā jūti tik spēcīgu nogurumu? Ļoti iespējams, pie vainas ir produkti, ko esi ēdusi brokastīs, pusdienās un maltīšu starplaikā. Kā brīdina eksperti, noteikti ēdieni var ievērojami atņemt enerģiju, radot nogurumu un darba spēju mazināšanos. Lai no tā izvairītos, iepazīsties ar "Women's Health" apkopotajiem produktiem, ko savā ēdienkartē vēlams lietot retāk.

Banāni

Ēdieni, kuros ir daudz magnija, piemēram, banāni un ķirbju sēklas, var radīt nogurumu, jo magnijs atslābina muskuļus. Tāpēc ēd šos produktus darba dienas beigās, nevis tās darbīgākajā laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!