Mūsdienu cilvēki iedalās arī šādi – kārtīgajos un "nekārtīgajos" ēdājos. Vieni ēd tikai mājās gatavotu ēdienu, otri – biežāk ārpus mājas, arī fast-food. Pirmais variants ir veselīgāks, tāpēc, piedāvāju dažus padomus, kā labāk pielāgoties mūsdienu straujajam dzīves ritmam, tomēr gatavot mājās un tērēt tam laika.
Kāpēc mūsdienās būtu jāgatavo mājās?
1. Savas un savu tuvinieku veselības dēļ – mājās gatavots, veselīgs uzturs no sezonāliem produktiem nodrošinās organismu ar visām nepieciešamajām uzturvielām, vitamīniem, minerālvielām. Tas sniegs enerģiju un sāta sajūtu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit