dārzeņi augļi veselīgs uzturs
Foto: Shutterstock

Uztura un fitnesa eksperte Ērina Palinski uzskata, ka regulāri ēdot produktus, kam piemīt pretiekaisuma īpašības, var samazināt iekaisumu veidošanos organismā, palīdzot novērst ilgtermiņa veselības problēmas.

Kad apzinies, ka ēd nepieciešamos produktus un kontrolē to, lai organisms būtu gatavs cīņā ar iekaisumiem, tev ne tikai būs vairāk enerģijas un jutīsies labāk, bet ar laiku pamanīsi arī svara samazināšanos, un vēders būs kļuvis mazāks un vieglāks!

Jo biežāk ēdīsi šos produktus, jo mazāk saskarsies ar iekaisumu problēmām, kas var rasties  organismā, uzsver Ērina Palinski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!