Saldākai dzīvei – dabīgie saldinātāji, kas ir arī veselīgi
Life
Izvēloties produktus, ko mums sniedz daba, organismam tos ir vieglāk pārstrādāt, turpretī, ja uzturā tiek lietota apstrādāta, "nedzīva" pārtika, tad organisms saskaras ar dažādām problēmām. Tā, piemēram, cukuru ikdienā var aizvietot ar dabīgiem saldinātājiem – stēviju, datelēm, medu vai kļavu sīrupu. Katram no tiem ir arī citas labās īpašības, kas palīdzēs uzlabot veselību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit