kūciņas, kapkeiki, mafini, svinību ēdiens, ballīte, saldumi
Foto: Shutterstock
Laiku pa laikam sabiedrībā plašu popularitāti iemanto noteiktu pārtikas produktu grupu izslēgšana no ēdienkartes, dažādas diētas un citas svara samazināšanas metodes. Šobrīd aktuāla ir ogļhidrātu īpatsvara samazināšana uzturā, ēdienkarti balstot vien olbaltumvielas saturošos produktos. Šai sakarā portāls "Women's Health", konsultējoties ar mediķiem, uzskaitījis sekas, kādas uz organismu atstāj samazināta ogļhidrātu uzņemšana.

Svara samazināšanās

Samazinot ogļhidrātu daudzumu, ko uzņemam ar pārtiku, pirmais, ko pamanīsi, būs strauji samazināties sākušais svars. Tiesa, no tava organisma pazudīs nevis tauki, bet gan ūdens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!