virtuve ēstgatavošana gatavot dārzeņi uzturs
Foto: Shutterstock
Arvien vairāk cilvēku izvēlas izslēgt gaļu no sava ikdienas uztura. To iespējams aizstāt ar dārzeņiem, pākšaugiem un sojas produktiem. No gaļas jau gadiem atteikušās arī divas sabiedrībā pazīstamas veģetārietes – veģetāra uztura skolas vadītāja Dita Lase un modes māksliniece Šeila Andersone. Kāpēc šāda izvēle tika izdarīta, kā viņu uzturs atšķiras no citu un kādus kulinārijas ieteikumus viņas var sniegt no savas virtuves?

Pākšaugu plašās iespējas

Ar savu ikdienas ēdienkarti un ieteikumiem dalās veģetāra uztura skolas vadītāja Dita Lase.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!