"Ikreiz, kad slikti jūtos, kaut ko uzkožu. Ēdu tik ilgi, kamēr pieņemos svarā par desmit kilogramiem. Pēc tam rimstos, pāreju pie diētas, sāku atkal novājēt. Taču tas nekad nevelkas ilgāk par pusgadu." Rita, 27 gadi.
"Gadās, ka vajag braukt darījumos, sajūtos izsalkusi, izkāpju no mašīnas, nopērku uzkodas un ēdu tās tieši pie stūres. Ja veltītu ēšanai laiku, firma jau sen būtu bankrotējusi." Skaidrīte, 28 gadi.
Ar to sākas mūsu rīts. Ar to beidzas ikviena mūsu diena. Bet cik reti aizdomājamies par to, kas veido mūsu dzīvi. Citi cilvēki ēd ātri, citi – lēni. Vēl citi nesēžas pie galda, kamēr uz tā nav uzklāts skaists galdauts un uzlikts ziedu pušķis. Citi ir gatavi ēst, kur pagadās, pat pagalmā pie miskastes. Kā un ko jūs ēdat – tāds cilvēks esat.
Turpinājumā sadarbībā ar izdevniecību "JUMAVA", kas nesen laidusi klajā Jaroslava Melņika grāmatu "Sievietes laimes enciklopēdija", piedāvājam ieskatu piecos sieviešu tipos un tiem raksturīgajās iezīmēs attiecībā pret ēdienu, tā gatavošanu un ēšanu, kā arī testu, kas ļaus noteikt, kādam personības tipam piederam.