sieviete veselīgs uzturs brokastis
Foto: Shutterstock
Pēdējās dekādēs veiktie pētījumi atkal un atkal apstiprina, ka mūsu veselību vistiešākajā mērā ietekmē ikdienā lietotais uzturs. Protams, izvēloties pārtikas produktus, nevajadzētu ļauties galējībām un tos uztvert vien kā organisma "degvielu", taču, sastopoties ar noteiktām veselības problēmām vai vienkārši vēloties to uzlabot, vērts atcerēties, ka daļa produktu patiesi spēj ievērojami uzlabot mūsu pašsajūtu.

Turpinājumā piedāvājam iepazīties ar produktiem – "kareivjiem", kas ne tikai satur virkni vērtīgu uzturvielu, vitamīnu un mikroelementu, bet arī teicami mazina organismā esošos iekaisuma procesus, kas, kā zināms, ir viens no izplatītākajiem dažādu veselības problēmu cēloņiem, un novērš arī ļaundabīgu audzēju veidošanās risku.

Vairāk par iekaisuma procesiem un to ietekmi uz organismu lasi šeit, savukārt raksta turpinājumā uzzini, kādus pārtikas produktus savā ēdienkartē iekļaut biežāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!