Foto: PantherMedia/Scanpix

Pēdējā laikā medijos izskanējis daudz informācijas par produktiem, kas var veicināt vēža attīstību, liekot daudziem sašutumā nopūsties, sak, ko tad vispār drīkst ēst?! Sarkanā gaļa, kūpinājumi, desas, sardeles, šķiņķi un citi gaļas izstrādājumi, sāļi produkti, čipsi, buljona kubiņi, limonādes, alkohols – tie visi tiek minēti kā produkti, ar kuriem noteikti nevajadzētu aizrauties. Rutks.lv piedāvā uzzināt, kuri ir visvairāk pētītie produkti ar pretvēža iedarbību, ļaujot iepazīties ar izdevumā "Saki vēzim – nē!" publicēto sarakstu, ko veidojusi dietoloģe Laila Meija.

Kāpostu (krustziežu) dzimtas dārzeņi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!