Ikviens no mums ir dzirdējis par tā dēvētā "fastfūda" nelabvēlīgo ietekmi uz veselību. Taču, kad, atrodoties ārpus mājām, sāk burkšķēt vēders un mocīt izsalkums, doma par hamburgera notiesāšanu nez kāpēc piepeši šķiet viskārdinošākā, un ceļš ved pa taisno uz kādu ātrās ēdināšanas restorānu. Iekožoties apetītlīgajā burgerī, no galvas nez kur ir izkūpējusi visa iepriekš lasītā informācija par to, ka "fastfūds" veicina aptaukošanos un palielina sirds un asinsvadu slimību, diabēta, kā arī citu veselības problēmu attīstības risku. Portāla Zdorovieinfo.ru komanda, aptaujājot speciālistus, izpētījusi, kas notiek organismā stundu pēc hamburgera baudīšanas. Varbūt tas turpmāk liks ātrās ēdināšanas iestādēm mest līkumu.
Pirmās 10 minūtes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit