Pārdali šķīvja saturu
Bieži novērots, ka, izvēloties tipisku pusdienu komplektu, kurā iekļauta gaļa, piedevas un salāti, pēdējie tiek uzlikti vismazāk un pat tas mazumiņš netiek apēsts. Dārzeņiem būtu jāaizņem puse no porcijas un tie var būt tvaicēti, sautēti vai svaigi. Jo mazāk "mocīti", jo labāk. Vienu atlikušo ceturtdaļu atvēli tādiem olbaltumvielu avotiem kā gaļa, zivis vai pākšaugi, bet otru ceturtdaļu – graudaugiem vai vārītiem kartupeļiem. Gaļu drīkst kombinēt ar kartupeļiem un kartupeļus drīkst ēst! Abiem iepriekšminētajiem mītiem par produktu nesavienojamību vienā maltītē nav pamatojuma.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit