ūdens ogas augļi
Foto: Shutterstock
Augļu un ogu pievienošana ūdenim ir lielisks veids, kā atsvaidzināt un dažādot tā garšu, kā arī mudināt sevi ikdienā uzņemt vairāk šķidruma. Ūdens ar šķēlīti citrona vai ingvera ir arī krietni garšīgāks, turklāt – veselīgāks. Tiesa, ierastās garšas reizēm var apnikt, tāpēc turpinājumā piedāvājam vēl dažas idejas, kā uzlabot ikdienā dzertā ūdens garšu ar augļiem un ogām, kas arī tavai veselībai būs vienas no vērtīgākajām dzēriena piedevām. Lai garšo!

Āboli

Āboli satur krietnu daudzumu dzelzs, kā arī tajos ir maz kaloriju. Lai gan šo augli visbiežāk baudām tieši vasaras izskaņā un rudenī, kad ir ābolu ražas laiks, tie ir pieejami visu gadu. Izvēlies augli, kas vislabāk atbilst tavai gaumei garšas ziņā un papildini ierasto glāzi ūdens ar šķēlīti skābena vai saldenāka ābola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!