Šī nav lekcija par alkohola kaitīgo ietekmi uz organismu, jo nevienu nevar piespiest ar varu atteikties no glāzes šampanieša vai vīna svētku reizēs. Mērķis ir saprast, kurus pārtikas produktus nevajadzētu lietot kopā ar alkoholiskajiem dzērieniem. Pastāv uzskats, ka nedaudz laba vīna netraucē pie kvalitatīva ēdiena, tomēr tā gluži neesot. Portālā "Parents.ru" uzgājām toksikologu skatījumā bīstamākās pārtikas un alkohola kombinācijas, ko piedāvājam iepazīt arī jums – līdz ar ārsta, gastroenterologa Hosama Abu Meri komentāru.
Alkohols un greipfrūts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit