sieviete virtuve pavārgrāmata gatavot ēst
Foto: Shutterstock
Bieži vien, kad visu laiku vēlamies vien dīdīties ap ledusskapi un ko gardu apēst, sākam domāt par to, ka vismaz ja ēdam, tad to vajadzētu darīt veselīgi. Tomēr ar ko sākt un kas ir tās pamatlietas, ko vajadzētu ievērot ceļā uz veselīgākām maltītēm un arī dzīvi? Par to šoreiz!

Lai maltītes padotos nedaudz veselīgākas, nekā ierasts, "Womanitely" sniedz padomus, ko konsultē sertificēta uztura speciāliste Lizete Puga.

"Ja mēs gribam dzīvot veselīgāk, ilgtermiņā nedaudz samazināt mūsu ķermeņa apkārtmērus un masu, tad pirmais, kas ir jāizdara – jāpamaina mūsu dzīvesveids. Un ēdiena gatavošana ir mūsu dzīvesveids. Ilgtermiņā tas var rezultēties ar labāku pašsajūtu, iespējams, arī ar svara samazināšanos, bet te ir jāatceras, ka jāseko līdzi arī saviem porciju apjomiem, lai nav tā, ka no rīta līdz vakaram ēdam," skaidro Lizete Puga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!