Jebkam ir savi plusi un mīnusi, arī veselīgajiem našķiem. Uztura speciāliste Guna Havensone stāsta, ka augļu un dārzeņu pluss ir tas, ka tie satur maz kalorijas, tajos ir daudz šķiedrvielas, vitamīni, minerālvielas un fito aktīvās vielas, bet mīnuss – tie ātri sagremojas, nesniedz sāta sajūtu un augļi satur vienkāršos cukurus.
"Uzkodām arī jābūt funkcionālām, vērtīgām, tāpēc parasti es iesaku kombinēt produktus: salds našķis – auglis, šokolāde, zefīrs, bezē cepumiņi smadzenēm, muskuļiem, bet, lai arī būtu darbs gremošanas traktam, – rieksti, šķēle svaigā siera (tējas, mocarella), bezpiedevu jogurts," iesaka Guna Havensone.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit