Meitenes sadalīja divās komandās. Katrai no tām bija jāizdomā fitnesa ēdienkarte ar trim ēdieniem. Šos ēdienus vajadzēja arī pagatavot. Vederņikova kulinārijas šovu raksturo kā vienu vērtīgākajām un interesantākajām aktivitātēm projekta vēsturē. Meitenēm galdā tika likti konkrēti produkti, un tika atļauts izmantot tikai to, ko dalībnieces var ikdienā lietot savā uzturā, vai arī citus produktus ar zemu kaloriju daudzumu.
"Dalībnieces ieguva neaizvietojamu pieredzi ēdiena gatavošanas šovā, kurš norisinajās izslavētā restorāna "Riverside House" viesmīlīgajās telpās. Meitenes vadīja un kopā ar viņām strādāja restorāna šefpavārs Jevgēnijs Zapoļskis. Konkursa noslēgumā tiesnešu balsis tika atdotas abām komandām līdzvērtīgi, jo grūti bija izvēlēties uzvarētājus. Galvenā atziņa no kulinārijas šova – veselīgi ēst ir garšīgi, krāsaini un motivējoši," teic Vederņikova.