"Veselam cilvēkam ogļhidrāti ir jāuzņem, lai nodrošinātu normālus vielmaiņas procesus. Protams, priekšroku dodot saliktajiem ogļhidrātiem, nevis rafinētiem un pārstrādātiem cukuriem un miltu izstrādājumiem," skaidro uztura speciāliste Eva Kataja, piebilstot, ka saliktos ogļhidrātus var atrast dārzeņos, pilngraudu produktos un pākšaugos.
Ja cilvēkam trūkst ogļhidrātu, var pamanīt pēc vairākām pazīmēm, skaidro "Prevention" autori. Pievērs tām uzmanību, ja neesi pārliecināta, ka tavam organismam nekā netrūkst.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit