Citrons ir viens no populārākajiem augļiem, kad nepieciešams spēcināt organismu un cīnīties ar saaukstēšanos un dažādiem vīrusiem. To parasti lieto kopā ar medu vai pievieno tējai, tomēr, kā izrādās, pavisam karstam dzērienam to pievienot nevajadzētu, jo citronā esošais C vitamīns ir jutīgs pret temperatūru.
Skābais auglis ir ļoti vērtīgs un noderīgs ne tikai cīņai ar saaukstēšanos. Tas palīdz uzlabot veselības stāvokli arī citos veidos, tomēr jāpatur prātā, ka ar tā lietošanu pārspīlēt nevar. Tā kā šim auglim ir spēcīga garša un patīkams aromāts, to ļoti plaši izmanto arī kulinārijā. Citrons lieliski noderēs gan saldu, gan sāļu ēdienu gatavošanai.
Imunitātei un nieru darbības uzlabošanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit