Jāpiebilst, ka šis krustziežu dzimtas augs ir vērtīgs arī tad, ja to ēd svaigu vai pagatavo citādāk – svaigos kāpostos būs vairāk vitamīnu nekā štovētos.
Ja svētku galdā plāno celt galdā štovētus kāpostus, atceries, ka nepastāv viena pareizā recepte to pagatavošanai. Tos var sutināt tikai pāris stundas vai pat vairākas dienas. Tāpat tas, kāda gaļa jāpievieno, atšķiras dažādās receptēs, un tos ir iespējams sautēt arī bez gaļas. Tomēr ir vairāki knifiņi, kas var palīdzēt kāpostus padarīt gardākus un iegūt perfekti brūni zeltainu nokrāsu. Par to, ko atcerēties, štovējot kāpostus, lasi šeit.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit