Latviešu tradicionālais ēdiens – pelēkie zirņi – ir veselīgs un uzturvielām bagāts produkts, kas satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu. Tas ir unikāls, mūsu valstij raksturīgs produkts. Jāpiebilst, ka pelēko zirņu šķirne "Retrija" pat ir iekļauta Eiropas Savienības Nacionālo produktu reģistrā. Vairāk par to lasi šeit.
Lai zirņi lieliski garšotu un tos ar lepnumu varētu likt svētku galdā, nepietiek ar apziņu par to, ka tie ir veselīgi. Zirņi pareizi jāizvāra. Kā to izdarīt, lasi šeit.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit