Lai arī auglis ir salds, virtuvē to izmanto ļoti dažādu ēdienu pagatavošanai – sukādes, salāti, dzērieni un nedaudz eksotiski otrie ēdieni ir tikai daļa no tiem. Ananass ir patiešām gards arī svaigā veidā, turklāt tā sagatavošana ēšanai nebūt nav tik sarežģīta, kā varētu domāt.
Ananass patiešām ir veselīgs un plaši pielietojams auglis, tomēr paturi prātā, ka ar to, tāpat, kā ar daudzām labām lietām, pārspīlēt nevajadzētu. Apēdot par daudz eksotiskā augļa, iespējams saskarties ar nepatīkamām sajūtām, turklāt ir arī cilvēki, kam no tā baudīšanas būtu ieteicams vispār atturēties.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit