Protams, lietojot šokolādi, nevajadzētu ieslīgt galējībās. To ieteicams ēst ļoti nelielos daudzumos, jo ir bagāta kalorijām un tai var būt pievienots lērums citu vielu, kas organismam nebūt nenāk par labu. Der arī paturēt prātā, ka šokolādes var būt arī ļoti atšķirīgas, tāpēc ieteicams pievērst uzmanību tam, kas rakstīts uz iepakojuma, un atšķirt tumšo no piena vai baltās šokolādes.
Ja kādreiz vēlies pārsteigt savus mīļos ar kādu pašas rokām gatavotu gardumu, šokolāde var lieliski noderēt. Tā ir daudzu brīnumgardu saldo ēdienu un našķu sastāvā. Mājās gatavotas trifeles izklausās kārdinoši, vai ne? Šeit atradīsi ne vienu vien recepti grēcīgajam kārumam.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit